Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Kahden viikon lomat ovat kyllä varsin lyhyitä - Pony Travels
Pallontallaajat.net
Valikko

Kahden viikon lomat ovat kyllä varsin lyhyitä

6.-8.4.2016 Langkawi

Tuttu Langkawi olikin oikeasti rauhallinen ja lapsiystävällisine rantoineen oiva kohde viimeisille auringossa makoiluille ja meressä kellumisille. Ihmisiä todellakin oli vain murto-osa aiemmasta vierailusta, mutta myös eräs aamiaispaikoistamme loisti poissaolollaan, sillä se oli purettu maan tasalle. Myöskin eräs suosikkiravintoloistamme viime käynniltä piti ovensa suljettuna jokaisena iltana. Urheasti kävimme kuitenkin illan koittaessa aina mopolla pihassa pyörähtämässä.

Langkawilla tuli käytyä itselle tuliaisia taxfree-myymälästä.

Langkawilla tuli käytyä itselle tuliaisia taxfree-myymälästä.

Teimme myös eräs päivä mopolla turistimatkan Skycabille. Kyseessä on siis hissi, joka vie matkaajat ylös vuorelle. Asta ei pystynyt valitettavasti nauttimaan matkasta johtuen lievästä korkeanpaikankammostaan. Mukisematta kuitenkin aamulla mukaan lähti. Eikä perinteiseen tapaansa ollut ottanut selvää minne matka oli viemässä. Lipun hintaan kuului myös kaksi “näytöstä”, SkyDome ja SkyRex. Ensimmäisessä Astan oli pidettävä toki silmänsä kiinni, koska musiikin psykedeelisyys ja projektoreiden luoma melkein 360 astetta kävivät silmiin. Toinen “näytös” oli luvassa turistiretken lopuksi ja se pelasti onneksi koko matkan. SkyRex oli eräänlainen vaunu, johon katsojat istutettiin. 3D-lasit päähän, turvakaiteet kiinni ja vainu liukui pieneen saliin, jossa näytettiin pieni matka dinosaurusten maassa. Vaunu keikkui, vettä roiskui ja näkymä taasen vajaat 360 astetta. Astalla, suurena dinosaurusten ystävänä, oli hymy herkässä vaunusta noustua. Loppu hyvin, kaikki hyvin, sanotaan.

Sky Bridge ei ollut aivan kaikkien mieleen.

Sky Bridge ei ollut aivan kaikkien mieleen.

 

T-Rex ja dinotytöt

T-Rex ja dinotytöt

9.-10.4.2016 Metro 360 Hotel, Kuala Lumpur

Reissumme viimeisten päivien kunniaksi tai paremminkin vuoksi, päätimme panostaa hieman majoitukseen. Ensimmäinen valinta sattui kuukausi sitten avattuun neljän tähden hotelliin. Hieman yli 40€-hintaan saimme huoneen ilman aamupalaa, sillä hotellin ravintola oli keskeneräinen. Kuntosali ja muita tiloja oli myös työn alla. Kuudennen kerroksen uima-allas oli varsin miellyttävä näin lapsen kanssa, sillä toiseen päätyyn oli sijoitettu matalampi osio pienille uimamaistereille. Meno olikin varsin villiä, joten onneksi muita hotellin asukkaita ei liiaksi altaalla näkynyt. Villillä tarkoitan tässä kohtaa Alman intoa ja päätöntä menoa uimisen ja varsinkin sukeltamisen suhteen. Taisi pää olla suurimman osan aikaa pinnan alla kuin päällä. Hotellihuone oli uusi ja toimiva. Vierailu itsenään aivan hintansa väärti, vaikka Bukit Bintangin alue ei parin päivän otoksella juuri säväyttänyt. Pitkältikin kaikenlaisten kaupustelijoiden ja taksikuskien jatkuva myyntipuhe ei ole minun korvieni sulosointuja.

Feeka oli parina aamuna lomalaisten aamiaispaikkana.

Feeka oli parina aamuna lomalaisten aamiaispaikkana.

 

Tämä vesipedosta napattu otos jo Journalista. Meininki tosin entisenlainen.

Tämä vesipedosta napattu otos jo Journalista. Meininki tosin entisenlainen.

11.-12.4.2016 The Kuala Lumpur Journal, Kuala Lumpur

Pariksi viimeiseksi yöksi vaihdoimme majapaikkaa hieman lähemmäksi Sungei Wang Plaza’a, sillä siellä sijaitsi tatuointiliike Blood Ink. Melkein 10 tuntia siinä yhteensä tatuointipenkissä vierähti. Välillä oli kylmä, välillä oli tylsää, välillä hieman sattui ja muut ajat selasinkin nettiä läpi. Ihan en päässyt loppuun saakka, mutta kuvasta tuli lopulta parempi mitä odotin. En ole aivan varma tatuointihinnoista Suomessa, mutta veikkaan, että ns. säästin myös muutaman euron. Maksoin käteisellä 2000 MYR eli n. 450€. Suosittelemisen arvoinen paikka, jos tarvetta kyseiselle palvelulle on.

Kirjoitetaanpa myös hotellista hieman, kun kerrankin voi jotain kirjoittaa. Hintaan reilu 60€ sisältäen aamupalan, voin suositella, jos budjetti sen sallii ja hienompaa majapaikkaa haluaa alle. Kaikki toimii ja paikat ovat kunnossa, koska tämä hotelli on ilmeisesti avannut ovensa myös vast’ikään, neljä kuukautta sitten. Kuntosali oli varsin riittävästi varusteltu sisältäen crosstrainerin, juoksumaton, soutulaitteen, jumppapallon ja käsipainoja reiluun 20 kiloon asti. Kattouima-allas kiva+ ja aamupalaksi monenlaista evästä.

Loppuun vielä hassu tapahtuma. Asta kävi kulmien muotoilussa ja värjäyksestä. Kuten saatatte arvata, kaikki ei mennyt aivan putkeen. Kulmat muotoiltiin partahöylällä ja väriksi valikoitui Dark Brown. Ensimmäinen lopputulos oli Blond ja toisen värjäyksen jälkeen suhteellisen sama kuin ennen värjäystäkin. Älkää kuitenkaan pelätkö, hän on kaunis edelleenkin.

Kellon jo vaihduttua lähtöpäivään, viimeisen oluen loppuessa ja siirappisen viimeisen kappaleen jälkeen on hyvä itsekin lopettaa,

Eetu

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus