Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Yhden puhelimen tapaus ja viikko Balilla - Pony Travels
Pallontallaajat.net
Valikko

Yhden puhelimen tapaus ja viikko Balilla

13.2.2016

Lähdettiin jo Penangista kohti Kuala Lumpuria, sillä huoneeseensa oli tulossa jo uusia asukkaita seuraavaksi yöksi. Päivä menikin pitkälti matkustamisen merkeissä ja illalla olimmekin jo tutussa Raizzy’s Guesthousessa.

14.2.2016

Tähän väliin täytyykin kertoa aika onnekas sattuma. Kun olimme matkalla Langkawilta Penangiin, Asta tajusi jättäneensä puhelimensa Langkawille tyynynsä alle. Puhelimesta seurasi odotetusti huolen aihetta, sillä se on Astalle tärkeä. Päästyämme Penangiin minun puhelimeni soi, koska puheluihin vastaaminen on aika tyyristä täällä, sai soittaja luurin korvaansa. Kohta samainen soittaja lähestyi tekstiviestitse kysellen olimmeko kenties unohtaneet jotain jälkeemme.

Guesthousemme siivooja oli mennyt kysymään apua (oman?) puhelimensa kanssa, koska se oli mennyt lukkoon, eräiden suomalaisten kanssa asuvalta kiinalaiselta. Suomalainen mies oli myös vilkaissut puhelinta ja huomannut siivoojalla olevan myös S-ryhmän pankkikortin, joka lepäsi puhelimen kanssa kotelossa. Asiaa hiukan selviteltyään ja yhteystietoni löydettyään puhelimeni soi. Koska he sattuivat tulemaan samaan aikaan Kuala Lumpuriin, sovimme heidän ottavan puhelimen ja toimittavan sen takaisin. Tämä päivä siis meni pitkälti, kun sovimme treffit ja kävimme hakemassa puhelimen omistajalleen.

Illalla lensimmekin jo kohti Balia. Lentokentältä taksin saaminen kohtuulliseen hintaan on aina haaste, kuten nytkin. Lopulta kyyti Sanuriin saatiin, mutta yksikään ruokapaikka ei ollut enää auki, vaikka kello oli vasta 22.30. Ainoa illallisvaihtoehto oli Circle K. Kuppinuudelit ja Bintang maistuivat mahtavalta. Olihan makuaistini jo normalisoitumaan päin.

15.- 20.2.2016

Sanur, tuo vanhusten rauhallinen lomapaikka. Minun Balini tulee aina sijaitsemaan saaren länsipuolella. Siitä olen tämän viikon jälkeen varma. Kävin kahtena eri päivänä ajelemassa mopolla vanhoilla tutuilla huudeilla, ensin siskoni ja sitten Astan kanssa. Kävimme myös kiertämässä outlet-myymälöitä ja teimme ryhmämatkan Waterbom-vesipuistoon.

Balin muutamat:

• Warung Murah Jl. Double six. edelleen loistava ruokapaikka hinta/laatusuhteeltaan.
• Waterbomiin saa liput edullisemmin samalta tieltä turisti-infoista.
• Purimas3:n banaanikakut edelleen suositeltavia.
• Sanur erittäin rauhallinen verrattuna esim. Seminyak. Vanhoille ihmisille suosittelisin.
• Donna Homestayn standard huoneet sijaitsevat Simon Homestayssa. Ovat aika kehnoja.
• Laittakaa seurantaan Snapchat @nakkipiilo ja Instagram @nakkipiilo sekä Twitter @eetutaneli.

Terveiset täältä Makassarista,

Eetu

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus