Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Malesia - Mitä kirjoittaisin? - Pony Travels
Pallontallaajat.net
Valikko

Malesia – Mitä kirjoittaisin?

Olen pahoillani päivityksen viipymisestä, mutta matkamme ei ole suonut sopivaa hetkeä kirjoittelulle. Tai oikeastaan en ole oikein keksinyt mitä kirjoittaisin. Tässä kuitenkin lyhyesti kuinka olemme päätyneet tähän päivään.

3.2.2016

Lentomme Kuala Lumpuriin ei mennyt aivan kuten olimme suunnitelleet. Helsingistä Milanoon olimme myöhässä ja Hong Kongiin mennessä olimme isommilla penkeillä, upgradettuna economy comfortiin. Oikein kelpo luokka Cathay Pacifillä, ainakin näin pitemmällä lennolla.

4.2.2016

Bussilla KL Sentraliin ja siitä kohti jo ennestään tuttua chinatownia. Raizzy’s guesthouse tarjosi huoneen sopivaan hintaan. Tarvittiin vain kävellä ovesta ulos ja hinta alkoi kuulostamaan hyvältä. Kävimme myös noutamassa siskoni joka saapui illan jo pimetessä.

5.2.2016

Shopping, shopping, shopping.

6.2.2016

Kiinalaisen uuden vuoden johdosta matkustaminen osoitti mielenkiintoisemman puolensa. Vaikka olimme jo etukäteen kuulleet varoituksia, emme tälläisen ruuhkaan osanneet oikein varautua. Bussiasemalla huomasimme aamun bussien olevan täynnä, joten oli tyytyminen yöbussiin. Asemalla ihmisten määrä luokkaa MM95-torijuhlat. Kun bussimme saapui, saatoimme vain huomata sen olevan jo täysi. Puolisen tuntia säätämistä ja toisen firman bussiin, josta tilaa löytyi. Matka oli pitkä ja sisälsi pysähdyksiä.

7.2.2016

Aamusella saavuimme Kuala Perlikseen, mistä lauttaliput kohti Langkawia. Ihmismäärä terminaalissa samaa luokkaa edellisen aseman kanssa. Lauttamatka sujui nopeasti, kiitos bussissa nukuttujen minuuttien. Seuraava pulma tuli asumuksen etsinnässä. Sitä ei vain meinannut löytyä. Kiitos ystävällisen paikallisen, joka meidät ohjeisti takapihansa kautta seuraavalle kadulle. Sieltä edulliseen hintaan pelkistetyt huoneet tuulettimella. Täällä olemme nyt määrittelemättömän ajan ennen seuraavaa siirtymistä. Joka on viimeistään sunnuntaina, kun Air Asian lennolle kohti entistä kotiamme Balia lähtee.

Kuvia sitten paremman yhteyden ääreltä.

Kuulemiin,

Eetu

 

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

2 Kommentit

  • Vastaa Anna Mari helmikuu 12, 2016 14:28

    missäs ootte nyt 12.2. ? päivityksiä odotellen….

    • Vastaa Nakkipiilo helmikuu 12, 2016 14:42

      Penangissa ollaan tällä hetkellä. Kirjottelen tänään tai huomenna varmaan jotain. Ehkä.

    Jätä vastaus